Doe mee !!!  De zoektocht (6km) brengt je langs groene, rustige paden en wegen.

Je maakt kans op een leuke prijs of zelfs een BALLONVAART voor 2 personen. Deze wordt verloot onder de deelnemers van de zoektocht. De ballon stijgt op vanop en tijdens de Siddarthafeesten en is gepland op 20/8/2022 (+/-18u). Indien de weersomstandigheden het niet toelaten wordt een nieuwe datum gepland. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar het goede doel.

Deelnemen kan van 1 mei tot 15 augustus 2022 en kost 10 euro per antwoordblad.

Start en einde: ontmoetingscentrum Siddartha (Bonten Osstraat 29 – Baal) met parkeermogelijkheid

Geen zin om te wandelen en toch zin in de ballonvaart? Wil je je kansen verhogen? Waag je kans met de loting.

Online bestellen

Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

1. Via onderstaande knop kan je op een veilige manier deelnameformulieren bestellen. De betaling kan gebeuren via Bancontact, Visa, Mastercard of American Express en wordt op een veilige manier verwerkt via onze partner Stripe.
Online bestellen en betalen

2. Je ontvangt onmiddellijk een bewijs van betaling via e-mail. Van zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een tweede e-mail met daarin de opdrachten en een antwoordblad.

3. Druk de documenten af … en start je zoektocht. Veel plezier!

Nog vragen of opmerkingen bij deze wedstrijd? E-mail ons op zoektocht@siddartha.org

Update 12/07/2022

Betreft vraag 016, foto 3: Blijkbaar is om één of andere reden de hond gaan lopen en vervalt dus de vraag voor foto 3. We verwachten wel nog een antwoord voor foto 1 en foto 2.

Update 18/08/2022

Alle oplossingen en resultaten staan nu online.

Wij respecteren je privacy. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om de betaling te verwerken en om je te contacteren in het kader van deze wedstrijd. Zie tevens ons privacybeleid.
Skip to content